Liderul TDL Botoșani, Gabriel Alecsandru critică USL pentru că nu a votat majorarea alocației pentru copii

gabriel alecsandruLiderul tinerilor democrat-liberali botoșăneni, Gabriel Alecsandru, s-a declarat nemulțumit de faptul că USL nu a votat pentru mărirea alocației pentru copii. Acesta a spus că așa se explică interesul actualei puteri pentru generațiile care vin.

„Tineretul democrat-liberal dezaprobă atitudinea parlamentarilor USL de a nu vota mărirea alocației pentru copii și totodată a copiilor cu dizabilități. După cum știți, ca și candidat al Dreptei, a fost și o promisiune a mea în campanie pentru majorarea alocației la 100 lei. Acest pas, de la 42 lei la 50 lei, ar fi fost primul, dar parlamentarii USL, respectiv Guvernul Viorel Ponta au ratat această șansă, acest lucru arătând dezinteresul lor pentru generațiile următoare”, a spus Gabriel Alecsandru, președintele organizației județene de tineret PDL Botoșani.

Alecsandru a spus că nu e normal să te împotrivești majorării alocației pentru copii, în condițiile în care pentru întreținerea maidanezilor se găsesc bani. El a spus că la Botoșani pentru întreținerea unui maidanez se cheltuie 300 lei pe lună ceea ce e nefiresc în condițiile în care pentru copii nu se găsesc bani.

2 thoughts on “Liderul TDL Botoșani, Gabriel Alecsandru critică USL pentru că nu a votat majorarea alocației pentru copii

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Dar bine le mai zice. Este o rusine ca alocatia pentru copii sa fie doar 42 de lei! Ce sa faci cu 42 de lei in ziua de azi. De ce nu cer mai multi oameni acest lucru?

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    sunteti toti niste lepre.nu va mai spargeti in figure unu la altul ca nu tine.suntem satui.mai multe fapte si mai putine aparitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *