Senatorul Federovici: Aproape 200 miliarde lei vechi au fost investiţi anul acesta în drumurile naţionale

inaugurare drumSenatorul PSD Doina Federovici a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că mai multe porţiuni de drumuri naţionale din judeţul Botoşani au fost asfaltate şi că altele sunt în construcţii. Potrivit acesteia, opt kilometri de covor asfaltic a fost turnat la Darabani, iar de luni utilajele vor fi mutate pe drumul Flămânzi, unde continuă investiţia cu încă 3,5 km.

Un kilometru şi jumătate va fi asfaltat pe tronsonul Buda, iar încă aproape un km pe tronsonul Zăiceşti. Sunt demersuri ale parlamentarilor PSD, un demers susţinut al meu şi al preşedintelui PSD, Andrei Dolineaschi. Dacă pentru prima porţiune de covoare asfaltice investiţia s-a dus undeva la 80 miliarde lei vechi, la această sumă mai adugăm peste 30 miliarde lei vechi„, a spus Federovici.

Potrivit parlamentarului, pe drumurile naţionale din judeţ au fost investiţi, în 2013, în jur de 200 miliarde le vechi, la care se adaugă alţi peste 100 de miliarde lei vechi alocaţi pentru modernizarea drumurilor judeţene şi comunale şi alimentarea cu apă a comunelor. În total, susţine Federovici, vor fi modernizaţi peste 20 de km de drumuri naţionale.

3 thoughts on “Senatorul Federovici: Aproape 200 miliarde lei vechi au fost investiţi anul acesta în drumurile naţionale

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ne faceti sa radem.ce realizari sunt astea frate?20 km cu 200 miliarde lei??????????furati tara asta si pe noi cei ce platim impozite ca prostii.sa va dea Dumnezeu la familiile voastre ce ne dati si voi noua.poate o veni cineva o data sa faca curatenie sa ajungeti toti in puscarii

  2. Iata un mod de manipulare a alegatorilor: aproape 200 miliarde lei vechi au fost investiti in drumurile nationale- ne spune Federovici.
    In fond, au fost asfaltati 8 km de drum national , vizind in special orasul Darabani si imprejurimile( primar PSD) si s-a asternut griblura pe DN spre Iasi, insa aceste tratamente sunt precum frectia la un picior de lemn. Peste un an DN Botosani – Iasi va fi la fel cum a fost pina acum.
    Aceste mici lucrari sunt doar firimituri , praf in ochii electoratului pentru a pricepe noi ca PSD-ul a facut minuni. Nu a facut nimic. Acesti bani reprezinta
    de fapt taxa platita de posesorii de autoturisme si cum in ultimii 22 de ani nu s-au executat lucrari pe drumurile nationale din judetul Botosani, CNADN-ul ne-a aruncat si noua citiva lei ca sa ne inchida gura. Acesta-i adevarul.

  3. astea sunt realizari 1 km de sosea?200 miliarde s-a cheltuit pe 20 km?ori esti proasta ori este de forma si altcineva face jocurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *