Cătălin Flutur: Este stupefiantă declaraţia domnului viceprimar legată de finanţarea echipei locale

catalin flutur pdlFostul primar a criticat reacţia viceprimarului Cosmin Andrei legată de sistarea finanţării echipei locale de fotbal, dacă nu se vor opera micşorarea tarifelor la bilete. Cătălin Flutur a menţionat că la stadion Primăria a investit în acest an doar 300.000 de lei şi nu cum s-au vehiculat sume de ordinul milioanelor de lei. Acesta a afirmat că de fapt Valeriu Iftime s-a implicat, cel mai mult financiar, pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Municipal. ” Eu ştiu ce înseamnă fenomenul. Dacă nu se implica Valeriu Iftime şi acum jucam la Iaşi”, a declarat Cătălin Flutur.

Fostul edil a criticat şi proiectul privind construirea unui loc de agrement pentru stăpânii de patrupede şi un wc cu 1,9 milioane de lei. Potrivit acestuia trebuiau prioritizate investiţiile, iar echipa de fotbal era o investiţie cu prioritate, având în vedere accederea în prima ligă.

 

 

4 thoughts on “Cătălin Flutur: Este stupefiantă declaraţia domnului viceprimar legată de finanţarea echipei locale

  1. D-ul EX primar a uitat ca pe timpul d-nei sale reprezentantul primariei in consiliul de administratie a C.S.Botosani era d-ul Iftimie??!!patronul care spune ca investeste f.mult.atunci cand Victor Mihalache a dorit sa investeasca in echipa si a solicitat un AUDIT nu sa facut nimic.Avand in vedeere ca primaria sprijinea cu fonduri din taxe si impozite de ce nu au facut cunoscut modul cum au fost cheltuiti?Se pare ca nu stia nici EX-primarul sau stia dar era cointeresat.

  2. Din palatul dumitale totul e roz,nu?Singura prioritate era stadionul?Bunicutule,avem si copii in orașul asta…Mai lasa-ne cu ideile tale…

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    bine zis Domnule Flutur.lumea a ales primar un copil rasfatat si un vice care ii place sa iasa in evidenta.pentru REVOLTAT sau facut si se fac destule si pentru copii in oras,poate ai uitat cum aratau parcurile si cartierele inainte fara un teren de joaca.orasul are nevoie si de activitati sportive,culturale………si Domnul Flutur are dreptate in ceea ce spune aici.Viceprimarul daca era atent ar fi stiu ca acele bilete de 120 lei au fost scoase pentru pers.juridice cu potential financiar urmand ca pt muritorul de rand sa se stabileasca alte preturi.cascati ochii intai.Domnule Flutur la urmatoarele alegeti sa canditati din nou si va asigur ca o sa castigati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *