Liberalii ii cer primarului Relu Tarzioru sa iasa public si sa declare daca cocheteaza cu PSD

Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni
Relu Tarzioru, primarul orasului Saveni

Prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Sorescu ii cere public primarului de Saveni, Relu Tarzioru, sa confirme sau sa infirme daca cocheteaza cu PSD pentru a-si depune candidatura la presedintia Consiliului Judetean la alegerile din 2016. Solicitarea lui Sorescu vine dupa ce, spune el, primarul solicial-democrat de Vlasinesti, Lucian Turfin,  a iesit public cu o declaratie precum ca Relu Tarzioru este o varianta pentru presedintia CJ din partea PSD.

Eu ii cer pe aceasta cale domnului vicepresedintelui PNL, domnului primar Relu Tarzioru, sa aiba o pozitie vizavi de chestiunea aceasta. Am avut o discutie cu dansul si dumnealui a spus ca, din cate stie nu are purtator de cuvant. Cu alte cuvine, domnul primar de la Vlasinesti nu este purtatorul de cuvant a lui Relu Tarzioru„, a spus Sorescu.

Acesta a precizat ca Relu Tarzioru urmeaza sa isi spuna pozitia vizavi de acest aspect saptamana viitoare.

3 thoughts on “Liberalii ii cer primarului Relu Tarzioru sa iasa public si sa declare daca cocheteaza cu PSD

  1. Ceva ,ceva, se leagă.Aşa se explică toleranţa lui Relu faţă de cel mai slab vice din istoria Săveniului,doar că are carnet de partid PSD…..

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ma Tarzioru asta a fost si pedelist dupa cum a batut vantul,acum va lua bani si de la PSD iar in campanie numa el stie.Candidat la CJ?Distractie pentru Turcanu!Iese asta cu 90 %,nu cu 50 ca anul trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *