Tânăr condamnat după moartea unui cetăţean german

magistrati Tribunalul BotosaniUn tânăr de 24 de ani a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce a lovit un cetăţean german care a murit. Adrian Bădărău a mai fost obligat la plata unei sume de 500 de lei către fiul cetăţeanului german, R. Brown, reprezentând contribuţie de la data decesului, şase mai 2012, până la împlinirea vârstei de 18 ani. În paralel trebuie să achite suma de 40.000 de lei cu titlu de daune morale. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Cetăţeanul german a decedat în primăvara anului trecut după un conflict într-un club din Botoşani. Paul Richard Brown ar fi acostat o tânără în club, iar refuzul acesteia nu l-a mulţumit. Tânăra a plecat însoţită de prietenul ei, Adrian Bădărău, însă cetăţeanul german, aflat sub influenţa băuturilor alcoiolice, i-a urmărit. Ajunşi din urmă, tânărul a ripostat, lovindu-l cu palma pe urmăritor. Bărbatul a căzut lovindu-se cu capul de beton. A fost internat în spital, însă leziunile suferite i-au fost fatale.

 

2 thoughts on “Tânăr condamnat după moartea unui cetăţean german

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Un caz clar de auto-aparare, in care cel agresat trebuie sa sufere in urma celui vinovat …

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Incredibil . Sa omori un om in bataie si sa fii pedepsit cu suspendare . Halal justitie. In casa ta nu esti in siguranta ca daca dai in intrusul ce-ti intra in casa o sa fii pedepsit tu. Hotii de buzunare sunt lasati liberi. Toata tiganimea traieste din ajutoarele celor ce mai muncesc (asta pana vor fi ei majoritari iar noi „vom primi” ajutoare) . O gramada de putori primesc ajutoare , pensii de boala si handicap fara sa merite si fara sa fie fonduri. La munca cand mergem? Incotro merge Romania? Stie cineva? Le pasa conducatorilor si cetatenilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *