Viceprimarul Catalina Lupascu, la 48 de ani: Imi doresc sanatate si sa fac lucruri bune la Primarie. Vezi ce cadou inedit a primit!

Catalina lupascu 48 aniViceprimarul municipiului Botosani, Catalina Lupascu, a implinit, vineri, 48 de ani. Ea a fost felicitata de colegii din Primarie, colegi din partid, dar si de prieteni. Catalina Lupascu a declarat ca la ceas aniversar isi doreste sanatate si ca visele copilului ei sa se implineasca.

Pe plan profesional a declarat ca nu s-a gandit pe viitor la ce isi doreste, intrucat „de multe ori destinul mi-o ia inainte pe zona profesionala, decat ceea ce imi propun eu. Se pare ca in viata mea destinul joaca un rol deosebit. De multe ori mi-am dorit altceva pe zona profesionala si, din fericire, am ajuns in cu totul alta parte. Profesional imi doresc sa fac bine, sa fac lucruri bune la Primarie atat cat voi fi: o luna, doua, un an-doi-trei si lucruri bune imi doresc sa fac peste tot unde voi fi„, a spus Catalina Lupascu.

Catalina Lupascu a primit foarte multe flori de ziua sa, insa si un cadou inedit. Un coleg de partid i-a adus alaturi de un buchet de flori o lingura mare de lemn si un sucitor de lemn. Viorel Coman a explicat si ce semnificatie au cele doua obiecte:

Sucitorul este pentru colegii din politica care o deranjeaza. Ii intinde si ii face ca foita de tigara, dupa aia ii taie si ii face taietei. Dupa ce ii face taietei face o mancare si cu lingura mare ii devoreaza. Lingura am luat-o mai mare, pentru ca opozitia este mare si ca sa poata devora pe cat mai multi„, a spus Coman.

Viceprimarul municipiului Botosani isi va petrece ziua alaturi de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *