Consilierul Mihai Tincu critica pretul biletelor la meciul cu Steaua: Dupa trei luni, li s-a urcat la cap

Mihai Tincu la PSDConsilierul local Mihai Tincu acuza pretul mare la meciul dintre FC Botosani si Steaua. Acesta a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pretul biletelor este exagerat si ca vina pentru acest lucru nu apartine echipei, ci unei persoane din conducerea clubului, insa a refuzat sa dea nume.

Este o exagerare si trebuie sa avem mai multa moderatie si modestie la o persoana de acolo. Nu dau nume. Dupa trei luni, li s-a urcat la cap  si suntem acum peste sau la nivelul Champions League. Nici proprietarii nu se asteptau la asemenea rezultat, iar asemenea rezultat probabil ca implica si niste bonusuri financiare pentru jucatori, care le cam zdruncina bugetul. Si atunci s-a gasit solutia nu tocmai fericita de a urca pretul. Nu da bine la Botosani„, a spus Tincu.

 

2 thoughts on “Consilierul Mihai Tincu critica pretul biletelor la meciul cu Steaua: Dupa trei luni, li s-a urcat la cap

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    taci ma parvenitule.toti va bagati in seama cu japca sa apareti in presa.a zis Iftimie ca alea sunt preturi pentru cei cu bani si pentru oamenii de rand vor fi alte preturi.o echipa se tine in liga 1 cu aer dobitocilor.huoooooo

  2. tu de unde ai mai aparut bagatorule in seama.daca beleai urechile ai fi stiut ca acele bilete au fost scoase pt cei potenti financiar urmand ca pt ceilalti oameni sa se stabileasca alte preturi.in loc sa apareti in ziare cu realizari pt botosaneni apareti ca bagatori in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *