Valeriu Iftime: Supărarea lui Cosmin Andrei este precum cea a văcarului pe sat

iftime valeriuViceprimarul Cosmin Andrei a intrat într-o dispută cu finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, după ce a menţionat că dacă nu se vor reduce preţurile la biletele puse în vânzare, primăria va sista investiţiile. Omul de afaceri a replicat că astfel de declaraţii sunt iresponsabile şi le-a catalogat drept o glumă.

„Preţul biletului este o problemă falsă, iar supărarea lui Cosmin Andrei este precum cea a văcarului pe sat. Dacă ameninţă că se retrage, să se retragă. Eu ca şi companie am un deficit de un milion de euro la bugetul clubului. Nu-l pune nimeni ci eu. Am scos acest pachet business ca o bucăţică din acest deficit să poată fi plătită de cei care pot plăti. Celelalte bilete la meciul cu Steaua vor fi de 40-50 de lei”, a declarat Valeriu Iftime.

Acesta a mai adăugat că, în cazul în care pachetele de 120 de lei pentru meciurile cu Steaua şi U Cluj nu se vor vinde, se vor opera reduceri de preţ.

Finanţatorul a recunoscut că politica de marketing nu a fost comunicată Primăriei, însă nu trebuia să se ajungă la astfel de declaraţii.

Contactat, viceprimarul a menţionat că urmează să aibă o discuţie cu finanţatorul şi ulterior va comunica o decizie.

„Nu vreau să intru în polemici de acest gen. Vom avea o discuţie şi apoi vom publica o decizie”, a precizat Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Valeriu Iftime: Supărarea lui Cosmin Andrei este precum cea a văcarului pe sat

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Bravo Valeriu Iftimie astia nu stiu ce inseamna marketing au picat de sus direct pe scaune …..papitoi ar fi mai bine sa taca din gura ca se fac de ris ( adica Cosmin Andrei )

  2. Oreice precizare ar face Iftimie, adevarul este ca pretul stabilit la pachet este un abuz pe seama iubitorilor de fotbal din Botosani. Doar in cupele europene se practica asemenea tarife.
    O sa ramina Iftimie si Sfaiter singuri in stadion. Si viceprimarul are dreptate. Daca Iftimie primeste bani din impozitele si taxele platite de populatie sub forma de sprijin financiar, atunci de ce el face legea asa cum ii convine. Probabil vrea sa faca profit, sa-si recupereze banii investiti pina acum.

  3. Intepaturi…infantile,doar nu-i sarcina sa mergi musai la meci! Steaua,mai trece pe aici,ne-am obisnuit cu echipe de…duzina si preturi la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *