Asociaţia Ador verificată de poliţişti. Vezi de ce!

padoc cainiAsociaţia ce se ocupă cu protecţia animalelor, Ador, face obiectul unei anchete a Serviciului de Investigare a Fraudelor. Poliţiştii vor să afle modul cum reprezentanţii asociaţiei administrează fondurile pe care le deţin, precum şi provenienţa acestora. ” Ancheta a fost declanşată ca urmare a speculaţiilor privind modul de utilizare a fondurilor pe care le deţin. În prezent a fost extinsă şi pe raza comunelor Ungureni şi Roma, unde ar fi existat, potrivit unor informaţii, padocuri în care erau îngrijite animalele”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt la Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Asociaţia, înfiinţată în 2006, nu şi-a depus ani la rând bilanţurile contabile la fisc. Ultimul bilanţ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice arată că în cursul anului trecut Ador a înregistrat venituri în cuantum 322.639 de lei şi a obţinut un excedent de 60.262 de lei.

Membrii asociaţiei sunt în conflict deschis cu reprezentanţii primăriei, condamnând modul cum sunt prinşi şi ţinuţi câinii counitari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *