Firmă de termopane închisă de Protecţia Consumatorului. Vezi detalii!

geamuri termopanSancţiune drastică dată de comisarii de la Protecţia Consumatorului unei firme din Botoşani care produce şi montează termopane. În urma repetatelor reclamaţii venite din partea consumatorilor, Comisariatul Judeţean de Protecţia Consumatorului a dispus închiderea societăţii Markus Term SRL din Botoşani pe o perioadă de şase luni, pe motiv că nu respectă clauzele contractuale referitoare la termenele de execuţie ale lucrărilor. Mirel Rogalschi, comisar şef adjunct în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, a declarat că societatea a mai fost sancţionată anul acesta cu două amenzi în valoare de 5000 lei fiecare, însă nici după aceste sancţiuni agentul economic nu a intrat în legalitate.

Consumatorii sunt nemulţumiţi că sunt tărăgănaţi cu termenele. Nu le respectă din diferite motive pe care le invocă faţă de consumator. Oamenii achită un avans, iar rezolvarea se face mai mult cu vorbe. În momentul de faţă o să dispunem închiderea unităţii pe o perioadă de şase luni. Am spus şi numele firmei pentru ca, consumatorii să nu se mai adreseze acesteia sau dacă se adresează să stabilească foarte clar dacă dau sau nu avans„, a spus Rogalschi.

Firma prevedea în contract finalizarea lucrării în maxim două-trei săptămâni, însă, în realitate, produsele erau gata în două-trei luni. Reprezentanţii CJPC susţin că săptămânal apar în jur de două reclamaţii la adresa acestei firme de termopane.

One thought on “Firmă de termopane închisă de Protecţia Consumatorului. Vezi detalii!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ar trebuie sa se intample asa cu mai multe firme. Ei sunt cei care aproape au ingropat domeniul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *