Au primit catedre la ţară, însă nu vor să le ocupe. Vezi motivul!

repartizare profesori 006Mai multe cadre didactice au solicitat conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean schimbarea postului primit în şedinţă publică, după ce au constatat că unitatea la care au primit repartiţie se află la distanţă mare de domiciliul. Ei au motivat că sunt în imposibilitatea de a face naveta şi cer ISJ un alt post. Alţi profesori au refuzat din start posturile în cătunele din judeţ. Reprezentanţii sindicatelor locale din învăţământ şi cei ai IŞJ vor discuta  cazurile speciale, joi, în cadrul unei Comisii paritare.

Nu cred că pe data de 16 vor fi ocupate chiar toate posturile. Dacă oamenii trimişi la posturi se prezintă în proporţie de 90%, ar fi un lucru pozitiv. Insistenţa Inspectoratului Şcolar de a rezolva ocuparea catedrelor, cred că ar trebui să se îndrepte preponderent către educatori şi învăţători„, a spus Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ.

 

One thought on “Au primit catedre la ţară, însă nu vor să le ocupe. Vezi motivul!

  1. Au dreptate marea majoritate a cadrelor didactice ce au luat posturi in rural,ca veniti in scoli la 02.09.2013,unii directori aproape i-au luat CU PARRUL,ca au oamenii lui,pe posturi in alte unitati si ii doresc la ei,dar si primarii ca nu vor avea VOTURI in viitor;Europarlamentare,Prezidentiale,poate si ANTICIPATE………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *