Ţurcanu: Crin Antonescu ne va ajuta să rezolvăm şi problema cu drumurile

drum Botosani- suceavaPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, este convins că va primi sprijinul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în realizarea unor obiective în judeţ, implicit pentru reabilitarea drumului naţional Botoşani-Suceava. Acesta a declarat că lucrările la Botoşani -Suceava vor începe anul viitor.

Îl respect foarte mult pe Crin Antonescu, el mă respectă pe mine. Noi ne întâlnim şi discutăm prieteneşte. El are mare încredere în mine şi ştie că ceea ce fac eu e în regulă. O să ne ajute şi eu vă spun că ne-a ajutat cât a putut şi o să rezolvăm şi cu drumurile. La anul o să înceapă drumul Botoşani- Suceava. Eu am spus de la început că se va face la anul. Am vorbit cu fostul ministru şi actualul ministru al Transporturilor care mi-a spus că anul viitor„, a menţionat Ţurcanu.

Acesta a afirmat că anul acesta va fi asfaltat un alt drum naţional, respectiv DN 24C, Rădăuţi Prut-Manoleasa.

Sperăm să câştige o firmă care să nu mai fie contestată şi să se apuce de lucru„, a mai spus preşedintele CJ.

2 thoughts on “Ţurcanu: Crin Antonescu ne va ajuta să rezolvăm şi problema cu drumurile

  1. Domnule Presedinte,
    Daca tot sinteti preocupat de realizarea drumurilor de ce nu propuneti infiintrea unei firme de drumuri in subordinea Consiliului judetean Botosani?
    Eu va promit ca lucrez ca si consultant de specilalitate timp de doi ani fara bani,putem sa asfaltam toate drumurile si cele nationale cu un sfert din sumele alocate.Judetul Botosani are resurse mai putin bitumul.Sintem in stare sa facem drumuri cu oamenii nostri care sa tina cel putin 20 de ani.
    Eu astept raspunsul dumneavoastra pe forum!

  2. Daca apromis Crin, gata,se face,numai sa nu dureze pina trece vizita de laPopouti!…Ciinii latra,caravana trece,noi cu „drag”muncim!Pina ieri,au promis,altii,adica tot ei,au promis si in duiet,dar,a…”promite si a iubi nu costa bani”…intotdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *