Stand inedit la Summer Fest cu dulciurile Sara- Turkish delights and bakery

SARA- turkish delights and bakery BotosaniDulciurile Sara- Turkish delights and bakery au fost prezente, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un stand inedit la Summer Fest”. Delicioasele produse turceşti, care au fost expuse pe Pietonalul Unirii, au atras atenţia a mii de botoşăneni.

Pe langa superba baclava, la standul Sara- Turkish delights and bakery puteai găsi multe alte bunătăţi de genul biscuiţilor de casă cu susan sau seminţe de floarea soarelui, halvaua cu cacao, fistic, vanilie, nucă şi caramel,dar şi delicioasa nuga cu cacao, nucă, arahide sau stafide.

SARA- turkish delights and bakery BotosaniAcolo au fost expuse şi peste 15 feluri de rahat din kiwi, alune, cacao, smochine, ciocolată, portocale, lămâie, trandafir, jeleu, fructe sau curmale.

De asemenea, la standul Sara- Turkish delights and bakery s-au aflat expuse fructele deshidratate (smochine, curmale, cireşe, merişoare etc), precum şi ciocolata de casă cu fistic (neagră sau albă).

Am rămas plăcut surprinsă de multitudinea clienţilor care chiar ştiau cum trebuie să arate şi să fie de gustoasă o SARA- turkish delights and bakery Botosanibaclava. Vânzările au mers binişor, dar noi ne-am axat mai mult pe promovare. Mulţi clienţi, neauzind de noi, credeau că suntem din afara judeţului. Celor care nu au auzit de noi le spunem că deţinem un magazin stradal în statia de maxi taxi Piata Mica, vis-a-vis de Rida sau restaurantul Adriana”, a declarat administratorul Sara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *