Ion Diaconu îl acuză pe Portariuc că încearcă să-l intimideze

Ion Diaconu
Ion Diaconu

Directorul tehnic al societăţii Modern Calor, Ion Diaconu, reacţionează la declaraţiile primarului potrivit cărora ar urma să îl acţioneze în instanţă. Diaconu a declarat marţi că astfel de declaraţii „sună mai mult a acțiune de intimidare”.

„Un astfel de proces chiar mi-ar da ocazia să dovedesc faptul că am spus tot timpul doar adevărul și am relatat lucrurile așa cum le-am văzut eu, din interiorul societății. Și eu m-am simțit jignit și calomniat în urma declarațiilor pe care dumnealui le-a facut. Domnul primar mă poate convinge de bunele sale intenții dispunând un control obiectiv privitor la modul în care s-a organizat această aşa-zisă licitație, unul care să ducă la tragerea la răspundere a persoanelor responsabile, nu la găsirea unor țapi ispășitori”, a spus Diaconu.
 
Directorul tehnic de la Modern Calor consideră, de asemenea, că primarul „nu are cum să nu fie de acord că s-a făcut o afacere păguboasă, atâta timp cât în 2013 prețul obținut de Modern Calor pe fierul vechi provenit din dezafectarea unor instalații scoase din uz a fost de proape trei ori mai mic decât anul trecut. Rămâne să se edifice și în ceea ce privește legalitatea acesteia”.
Eu am încă multe detalii importante de oferit în susținerea afirmațiilor mele. Realitatea nu poate fi schimbată cu declarații. Rămân la convigerea că am deranjat făcând publică o afacere păguboasă pentru societatea de termoficare. Știu că dumnealui a fost informat constant privitor la toate deciziile mai importante care s-au luat la Modern Calor și nu înțeleg de ce nu s-ar fi procedat la fel în cazul unei tranzacții cu o valoare atât de importantă. Nu insinuez nimic, e doar dreptul meu să întreb”, a adăugat Diaconu.

4 thoughts on “Ion Diaconu îl acuză pe Portariuc că încearcă să-l intimideze

  1. Actiuni de intimidare duce Diaconu impotriva cetatenilor care au centrale de apartament dar le trece nu stiu ce teava pe sub bloc. Huoooo!!!!!!!!!!

  2. sa ne plateasca chirie domnu diaconu pe tevile ce trec prin casa celor cu centrale de apartament nu sa ne trimita facturi.Huuooooo

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Vedeti ca ziarele electronice „stiri.botosani” si „botosaninecenzurat” nu accepta comentarii contra lui DIACONU!
    FELICITARI „BOTOSONANINEWS”!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *