Peste 300 de posturi rămase neocupate încă în învăţământ. Vezi când sunt programate noi repartizări!

mihaela hunca martie 2013Sute de posturi mai sunt neocupate în învăţământul botoşănean, cu două săptămâni înainte de începerea anului şcolar. Din datele prezentate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean, până la această dată au fost ocupate 575 de catedre, respectiv 127 posturi sunt ocupate de titulari, 269 de suplinitori calificaţi, 67 de detaşări, 112 posturi au fost ocupate prin continuitate la suplinire.

Sunt 326 de posturi încă neocupate, complete şi incomplete, pentru şedinţele publice din 6 şi 13 septembrie. Având în vedere că avem un număr mare de candidaţi nerepartizaţi, în jur de 438 dacă îi considerăm şi pe cei care au sub cinci, atunci s-a venit cu o menţiune de la Ministerul Educaţiei şi în perioada 6-13 septembrie putem organiza şedinţe publice”, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Potrivit acesteia, la nivelul judeţului Botoşani vor fi organizate încă două şedinţe publice pentru a putea fi rezolvate cererile de ocupare a posturilor, respectiv 6 şi 13 septembrie, plus o şedinţă prin care vor fi rezolvate detaşările în interesul învăţământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *