Consilierii judeţeni pleacă în excursie. Vezi unde!

mircea costeaConsilierul judeţean din partea PER a propus colegilor şi conducerii Consiliului Judeţean o vizită de lucru la Tîrgu Mureş. Mircea Costea a menţionat, luni în cadrul şedinţei extraordinare de CJ, că a luat legătura cu reprezentanţii CJ Mureş pentru o vizită de lucru. „Ca ecologist m-am gândit că ar fi cazul să participăm la o acţiune de socializare a noastră, într-un fel să încercăm să nivelăm stânga cu dreapta şi să fim mai bun prieteni. Acolo vom putea vedea câteva parcuri industriale de succes, un parc industrial de IT şi nu în ultimul rând un Aqua-land” , a menţionat consilierul.

Acesta a adăugat că aleşii judeţeni pot studia modul de organizare dar şi partea de profit ce se realizează cu parcul de distracţii. Tot ca o propunere a fost şi data vizitei, până la jum,ătatea acestei luni, având în vedere că începe anul şcolar.  Sugestia a fost analizată de conducerea Consiliului Judeţean, fiind apreciată ca una legală, consilierii având obligaţia, de a raporta chetuielile făcute în maximum 45 de zile de la deplasare.

One thought on “Consilierii judeţeni pleacă în excursie. Vezi unde!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    hai. nea Mircea, chiar asa, te trage obirsia?? de unde beai rachie la crisma Domino, cind vindeai boxe acum te doare ecologicu, nu? ti s-a microrat osu din strachina?? esti un portocaliu convins Mircea? ce ecologist nene!! hai da -o n fasole……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *