Vezi câte bilete s-au vândut în prima zi pentru meciurile cu Steaua şi U Cluj!

vanzare bilete fc botosani steauaBotoşănenii nu s-au înghesuit să îşi cumpere bilete pentru următoarele două partide disputate pe Stadionul Municipal. Oficialii FC Botoşani au pus în vânzare de luni biletele pentru meciul cu Steaua şi U Cluj la pachet, costul fiind de 120 de lei. Potrivit reprezentanţilor echipei locale, în prima zi s-au vândut 50 de pachete. Iniţial pachetele au fost anunţate pentru persoanele juridice şi instituţii, clubul transmiţând la sfârşitul săptămânii trecute oferte, însă în prima zi de vânzare nu s-a mai ţinut cont de acest criteriu astfel încât şi persoanele fizice au cumpărat bilete la pachet.

Pachete au fost realizat pentru locurile de la tribune, 2024, urmând ca în funcţie de evoluţia vânzărilor să se stabilească şi cuantumul la peluze pentru cele 3796 de locuri.

Partida dintre Fc Botoşani şi Steaua Bucureşti se va disputa în data de 22 septembrie începând cu ora 17.00 iar partida cu U Cluj se va disputa pe cinci octombrie.

 

 

One thought on “Vezi câte bilete s-au vândut în prima zi pentru meciurile cu Steaua şi U Cluj!

  1. Domnilor, ce preturi sunt astea? unde va treziti? profitati de ocazie si stabiliti preturi de Champions League, cititi si alte ziare si o sa vedeti cum rade toata tara de voi!!! De ce puneti pachete de 2 meciuri? se joaca in grupele ligii si eu nu stiu? poate nu vrea toata lumea sa mearga la ambele meciuri…de ce le bagati pe gat? Sa mearga mos Craciun la meci, ca eu nu merg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *