Localităţile cu mai puţin de 2000 de locuitori ar putea beneficia de alimentare cu apă şi canalizare. Vezi cum!

Florin Turcanu (2)Liberalii au votat, în cadrul întrunirii liderilor de săptămâna trecută, elaborarea unei strategii pentru alimentarea şi localităţilor ce au sub 2000 de locuitori. Schema fondurilor europene disponibile pentru alimentarea cu apă şi canalizare prevede elaborarea de proiecte doar în localităţile ce înregistrează peste 2000 de locuitori, iar cele sub acest prag le este aproape imposibilă realizarea unor astfel de lucrări din fonduri proprii. ” Am făcut această propunere şi a fost aprobată. Ministerul Dezvoltării Regionale se va ocupa de aceste proiecte şi sperăm ca totul să fie bine”, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Uniunea Europeană impune ca până în 2018, peste 95% din locuitori să beneficieze de apă curentă şi canalizare. Operatorul de apă judeţean a accesat deocamdată un proiect, cu fonduri europen, pentru extinderea reţelei de apă şi intenţionează să mai depună încă unul în noua structură bugetară.

2 thoughts on “Localităţile cu mai puţin de 2000 de locuitori ar putea beneficia de alimentare cu apă şi canalizare. Vezi cum!

  1. traiasca uniunea europeana ca nu ne lasa pe mana omului politic roman. omul politic roman = ion iliescu +miile de clone = jaf si cotropire, distrugerea locurilor de mun ca si a fiintei neamului prin plecarea tinerilor din tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *