Ultima seară de Summer Fest încheiată cu zeci de mii de oameni în stradă


alessia summer fest
Alessia şi Puya au ţinut zeci de mi de botoşăneni până aproape de miezul nopţii la ultima seară a festivalului Summer Fest. Constănţeanca a provocat publicul alături de dansatoarele ei îmbrăcate sumar şi a cântat atât melodii proprii cât şi hituri internaţionale. Cel mai aşteptat moment al serii a fost, însă, concertul artistului bucureştean care a condimentat interpretarea interacţionând, ca nimeni altul, cu publicul botoşănean.  Nu toţi spectatorii l-au apreciat pe artist, la un moment dat un tânăr s-a urcat în spatele unui prieten şi a început să îi arate semne obscene. Gestul său nu a trecut neobservat, Puya trasmiţându-i de pe scenă o replică pe măsură. La un moment dat a lansat chiar şi un concurs pentru public invitând pe scenă un tânăr pentru a fredona un cântec pe ritmuri hip-hop.

Obişnuit cu publicul cât mai aproape, Puya a interpretat o piesă şi de pe boxele scenei, ce erau mai aproape de public.

„Nu îmi place să cânt aşa departe de public. La Botoşani este un public cald şi m-am simţit foarte bine. Nu caut să mulţumesc pe toată lumea dar puya summer festcred că 99% din public m-a plăcut”, a menţionat Puya după spectacol.

Artistul l-a remarcat şi pe tânărul care a cântat alături de el precizând că este de perspectivă.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de lasere.

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Ultima seară de Summer Fest încheiată cu zeci de mii de oameni în stradă

  1. decat facea mare „summer fest” de kk mai bine asfalta o alee sau 10 merti de strada cum trebuie .RUSINE SA VA FIE HOTILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *