Vezi ce era să păţească Corina după ce a coborât de pe scena de la Summer Fest!

corina summer fest2Corina  a oferit un spectacol incendiar sâmbătă seara pe scena Summer Fest. Alături de cele două dansatoare ale sale, vedete a încântat publicul în faţa scenei. La un moment dat, artista a cerut oamenilor de la securitate să permită unor spectatori să pătrundă pe scenă pentru a dansa alături de ea.

După ce dorinţa nu i-a fost îndeplinită, a coborât ea de pe scenă şi s-a apropoat de gardul de securitate, moment în care s-a împiedicat şi a fost la un pas să cadă jos, dar a reuşit să îşi recapete echilbru prinzându-se de gard.

corina alunecand la Summer Fest Botosani„Era să îmi rup picioarele. Pe mine mă enervează cumplit că cei de la securitate pun acel gard. Vreau publicul mai aproape, însă înţeleg unele măsuri de securitate. Sunt obişnuită ca la anumite piese să dansez cu fanii şi de aceea am şi coborât printre ei”, a declarat Corina.

Artista a ţinut să laude publicul botoşănean şi a mai menţionat că se bucuăr că a revenit la Botoşani după aproape cinci ani de pauză.

Corina la Summer Fest Botosani, intre fani
Corina la Summer Fest Botosani, intre fani

„Nu ştiu ce nu am fost, poate nu s-au potrivit programele mele cu cele ale organizatorilor de aici. Eu am foarte mulţi prieteni din Botoşani” a încheiat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *