Vezi cât costă un bilet pe Stadionul Municipal la meciul cu Steaua!

pista stadionOficialii FC Botoşani aplică o strategie diferită în vânzarea biletelor la cel mai căutat meci al turului. Astfel biletele la tribune se vor vinde la pachet pentru două etape, FC Botoşani Steaua şi FC  Botoşani U Cluj, pachetul fiind în valoare de 120 de lei. Partidele se vor disputa pe 21 septembrie şi 5 octombrie. Până la primul meci aacasă FC Botoşani va mai disputa un joc împotriva formaţiei Viitorul Constanţa.

Cele 2024 de bilete la pachet vor fi puse în vânzare începând de luni, urmând ca în funcţie de cerere să se stabilească şi cuantumul la peluze,3796 locuri, precum şi modalitatea de vânzare. Reprezentanţii clubului au transmis invitaţii la toate instituţiile publice în vederea achiziţionării de bilete pentru angajaţi.

 

 

 

11 thoughts on “Vezi cât costă un bilet pe Stadionul Municipal la meciul cu Steaua!

  1. la preturile astea nesimtite nu ar trebui sa mearga nimeni sa joace cu stadionul gol. isi forteaza norocul prea mult

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    120 pt Steaua si Cluj!!! Minus 20 (pret normal pt Cluj) = 100 pt Steaua. Bai Iftime…bai Branza…bai Sfaiter…imi puteti spune pe ce stadion din tara se mai percepe 100 lei la un meci cu Steaua la tribune?…Repet: la tribune, nu la Vip… Si atunci ce concluzie putem trage?…. Nesimtire, bataie de joc, ipocrizie, fatarnicie, viclenie…Aceste caracteristici le putem atribui celor numiti mai sus care, pana la urma, isi tradeaza proprii suporteri, tradeaza publicul care, prin ploaie, vant si ger, au venit la meciurile din Liga 2 sa-si sustina favoritii! Acum na, au loc doar cei care isi permit 120 de lei ???????!!!!!

  3. bataie de joc ….. cei care vin din afara orasului sau chiar a judetului nu au nici o sansa in felul asta, dar ce conteaza important e sa se „imbogateasca” ei …

  4. 120 muistilor,retardatilor ,iftimie si sfaiter >>> sa mearga mama voastra cu 120 pachetul dav as la muie !!! 50 lei nu era de ajuns pachetul 30 lei cu steaua si 20 lei cu clujul SARANTOCILOR !!!

  5. IFTIMIE, ce preturi sunt astea? unde va treziti? profiti de ocazie si stabilesti preturi de Champions League, citeste si alte ziare si o sa vezi cum rade toata tara de voi!!! De ce puneti pachete de 2 meciuri? se joaca in grupele ligii si eu nu stiu? poate nu vrea toata lumea sa mearga la ambele meciuri…de ce le bagati pe gat? Sa mearga mos Craciun la meci, ca eu nu merg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *