Seară incendiară la Summer Fest cu Nicole Cherry. Publicul, în delir la piesele Memories şi Yes I Can

festivalul verii si nicole cherry 009A doua seară a Festivalului Summer Fest s-a dovedit a fi un adevărat succes. Mii de botoşăneni au ales să petreacă seara de vineri în stradă, pentru a vedea momentele artistice ale festivalului.

Startul distracţiei a fost dat de trupe locale, pe scenă evoluând mai multe trupe de dans modern.

A urmat un moment muzical Memories  Band, însă, fără dar şi poate, cel mai aşteptat moment a fost cel al intrării pe scenă a puştoaicei de 14 ani, Nicole Cherry.

nicole cherry summer festConcertul vedetei bucureşetene a început cu aproape 20 de minute întârziere, în jurul orei 22.20, faţă de programul iniţial, însă aşteptarea a meritat.

Artistul momentului i-a încântat pe botoşăneni cu piesele sale timp de aproape o oră.

Nicole şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută sportivă, iar după fiecare piesă a socializat cu fanii.

nicole cherry summer fest2Publicul a cântat împreună cu solista două hituri lansate în această vară. Este vorba de Memories şi Yes I Can.

Ea a declarat publicului, care a ţipat şi a aplaudat-o continuu, că nu s-a simţit pe scenă nicăieri mai bine ca la Botoşani.

Botoşani este un loc minunat. Nu am apucat să îl vizitez, dar mâine (sâmbătă.nr) cred că voi face acest lucru. Mă simt tare bine aici la voi”, a spus Nicole Cherry.

public summer fest botosani1Solista a venit însoţită de trei dansatori, iar la un moment dat a comunicat cu publicul stând jos pe podea. Festivalul Summer Fest continua şi sâmbătă.

 

One thought on “Seară incendiară la Summer Fest cu Nicole Cherry. Publicul, în delir la piesele Memories şi Yes I Can

  1. Da Nicole o vedeta in devenire cu mult bun simt si respect fata de fani!
    Eu ma steptam mai mult respect din partea unor admiratoare minore pe care as putea sa le definesc excremente umane cu tigara in gura cu alcool,tinute de niste excrementi masculini in brate.Botosaneni trezitiva si s-ar putea sa uitam ce avem la BAC.Alcoolul te face sa uiti!
    Eu o admir pe aceasta mica vedeta! Romania mai are vedete si talente.Sufletul,poezia,muzica,culoarea ,penelul,gustul mamaligii cu brinza,seara de dor si onoarea nu o sa o poata lua acesti binevoitori occidentali!
    Dragi botosaneni si ROMANI va iubesc pina mor!!!!!!
    Nu imi pare rau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *