Prima seară de Summer Fest a adus o gaură comercianţilor. Vezi ce încasări au avut!

summer fest golComercianţii s-au declarat dezamăgiţi după prima seară de festival. Încasările totale au ajuns la 18.000 de lei, o sumă relativ mică, având în vedere că pe Pietonalul Unirea şi Bulevardul Mihai Eminescu s-au amplasat zeci de corturi cu băutură şi mâncare.

Din cauza frigului butoaiele cu bere au rămas aproape neatinse iar mici şi preparatele din carne la grătar s-au vândut sub aşteptări. Estimările jandarmiei arată că în prima seară de Summer Fest s-au perindat 6.000 de oameni prin faţa scenei. Vânzătorii îşi pun speranţa în serile de weekend, când speră ca numărul spectatorilor să fie mult mai mare.

6 thoughts on “Prima seară de Summer Fest a adus o gaură comercianţilor. Vezi ce încasări au avut!

  1. Ce bine imi pare!!! Sa dea Dumnezeu sa ploua in continuare…sa le ploua si lor in gura dupa niscaiva…Turmentati! Ne-au torturat cu „spectacolele” lor de proasta calitate si cu mirosul de mici si carne incinsa! Sa se duca betivanii si doritorii de carnuri prajite in…Poligon!!! Dupa ce beau vreo doua halbe pot invata sa ajunga acasa printre corturi!!!

  2. Ordinari nerusinati cu festivalul lor. Cum naiba sa coste un carnat melcusor 23 lei ce draq are 1 kg de carne in el. 5 lei felia de pizza. 2.5 micul fara nimika si 6 lei un amarat de carnati fara nimik pe el. rusine celor care le-au dat voie numai la o firma sa puna preturile astea sau cel mai credibil cat ati castigat domle primar pentru viitoarea campanie pt parlamentar ca asta cica e telul unuia

  3. Mă intreb daca au ajuns si turisti la SUMMER FEST……
    Văd ca viceprimarul ANDREI e multumit sau ce-o mai fi el…
    Vai ce fețe amărâte!!!!!!!!!!!

  4. o porcarie de festival,preturi de rahat scump totul,mancarea cruda,vanzatori manga de beti,nu am gasit grupuri sanitare,berea mai scumpa decat oriunde,in rest spectacolul seara a fost ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *