Portariuc a semnat dispoziţia de delegare a atribuţiilor pentru Cătălina Lupaşcu

Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc
Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc a avut, vineri, o întrevedere cu noul viceprimar liberal, Cătălina Lupaşcu, pentru a-i înmâna acesteia dispoziţia privind delegarea unor atribuţii de viceprimar. Cei doi au avut, în biroul primarului, o discuţie de circa 20 de minute, la finalul căreia Lupaşcu a acceptat noile atribuţii.

Potrivit documentului, Lupaşcu va prelua atribuţiile de ofiţer de stare civilă, dar şi obligaţiile de elaborare a planului urbanistic general al municipiului, coordonarea acţiunilor de inventariere a bunurilor din domeniul public şi privat, coordonarea activităţii compartimentului agenţi economici, coordonarea activităţilor instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Local, coordonarea Catalina Lupascu- dispozitia de delegare a atributiiloractivităţii de gesionarea a locuinţelor sociale şi a celorlalte unităţi locative, dar şi coordonarea activităţilor din domeniul situaţiilor de urgenţă, dezvoltarea urbană şi conservarea sau restaurarea monumentelor istorice şi de arhitectură.

Cătălina Lupaşcu îşi va lua efectiv atribuţiile începând de luni. Întârzierea a fost generată de faptul că ea va trebui să facă acţiunile de predare/primire de la Inspectoratul Şcolar, dar şi de nevoia igienizării biroului viceprimarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *