Pita a semnat contractul cu Profi. Vezi unde se deschide primul magazin!

supermarket pitaVineri a fost semnat contractul dintre Pita şi firma ce administrează supermarketurile Profi.

Contractul prevede concesionarea a cinci spaţii comerciale în care funcţionează actualele supermarketuri Pita. Înţelegerea urmează a fi supusă avizării Consiliului Concurenţei, cele două părţi ale contractului speră ca instituţia să trimită un răspuns până la data de 1 octombrie.  În termen de zece zile de la avizare se eliberează primul spaţiu, în Griviţa, iar în următoarele zece zile se va elibera spaţiul din zona Stadionului Municipal. Până la data de 25 noiembrie se vor mai elibera spaţiile din Primăverii şi Bucovina urmând ca în data de şase ianuarie să se elibereze ultimul spaţiu din strada George Enescu.

„În perioada sărbătorilor vom face o pauză şi vom relua predarea în prima lună a anului viitor”, a declarat Adrian Bidaşcă, patronul societăţii.

Profi are o reţea de peste 170 de magazine în 93 de localităţi şi peste 4.000 de angajaţi. Retailerul este deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors şi operează trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall şi Profi City.

Compania a încheiat anul trecut cu un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) şi afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), în creştere de la 934 milioane lei în 2011, iar pentru acest an vizează un avans al rulajului de 20%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *