Bătaie între două grupuri de tineri pe terasa unui bar, oprită de jandarmi

retinuti de jandarmiJandarmii au intervenit, joi după amiaza, în aplanarea unei altercatii intre mai multi tineri. Un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani, a observat o altercaţie între două grupuri de tineri pe terasa unui bar de pe strada Săvenilor .

În urma intervenţiei pentru aplanarea conflictului, jandarmii au stabilit faptul că, în urma unei discuţii în contradictoriu între tinerii aflaţi pe terasă, doi dintre aceştia au fost loviţi cu pumnii in zona feţei de către un al treilea tânăr, provocandu-le leziuni.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au identificat agresorul, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Botoşani,  conducându-l  la sediul  inspectoratului pentru continuarea verificărilor.

Cei doi tineri agresaţi au depus plângere împotriva celui care i-a lovit, jandarmii întocmindu-i acestuia actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,loviri sau alte violenţe” , conform art.180 din Codul Penal.

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

One thought on “Bătaie între două grupuri de tineri pe terasa unui bar, oprită de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *