Chiul în masă la cabinetele medicilor de familie din Botoşani. Vezi câţi medici nu au fost găsiţi la program!

medic de familie
medic de familie

Mai multi medici de familie care detin cabinete in municipiul Botosani s-au ales cu sanctiuni in urma unui control inopinat realizat de catre Corpul de Control al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Nu mai putin de sapte medici, din cei 20 de verificati, nu au fost gasiti la program. Ei au fost sanctionati cu avertisment, toti fiind la prima abatere, insa, daca acestia mai incalca inca o data contractul cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, vor fi sanctionati cu 10% din valoarea contractului per capita.

Este revoltator ceea ce am gasit. Sapte medici nu erau la program, iar in fata cabinetului erau pacineti, batrani si copii, care asteptau sa beneficieze de servicii medicale. La cabinete au fost gasite doar asistentii„, a precizat Costel Lupascu, presedintele CAS Botosani.

Data fiind situatia constatata in urma acestui control, reprezentantii CAS anunta inasprirea controalelor la medicii de familie. Controalele de saptamana aceasta au fost facute la medicii de familie si ca urmare a unor reclamatii primite de la asigurati.

One thought on “Chiul în masă la cabinetele medicilor de familie din Botoşani. Vezi câţi medici nu au fost găsiţi la program!

  1. wowwwww….doar 7….pai nu gasesti pe nici un medic de familie cand te inbolnavesti…haha…au mers acolo pentru ca au primit reclamatii….faceti-va treaba pentru care sunteti platiti de la bugetul de stat….nu asteptati sa va sesizeze cineva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *