Elevul cu nota 10 la Bacalaureat, premiat la Inspectoratul Scolar

Radu RotariuAbsolventul de liceu care a luat bacalaureatul cu nota 10 a fost premiat, vineri, la Inspectoratul Scolar Judetean pentru rezultatul obtinut. Radu Mihai Rotariu a primit un premiu in bani in valoare de 3000 lei. Suma a fost alocata de Ministerul Educatiei. Radu Mihai Rotariu, absolvent al  Liceului „Regina Maria” din Dorohoi, a promovat bacalaureatul cu 10 pe linie. El a mai primit din partea Inspectoratului Scolar Judetean o diploma de excelenta.

Suntem mandri pentru ca la nivelul judetului, Radu a obtinut media zece la bacalaureat. Speram ca si in anul urmator sa avem elevi care obtin 10 la bacalaureat si salutam initiativa Guvernului si Ministerului Educatiei de a sustine performanta si de a premia acesti absolventi merituosi„, a declarat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

Radu Rotariu a declarat ca nota primita la examenul de mauritate reprezinta rodul a 12 ani de munca. El a intrat la Facultatea de Medicina Cluj.

Acest rezultat reprezinta parcursul muncii a 12 ani, de cand am inceput invatamantul. Voi tine banii primiti deoparte pentru cand incepe facultatea, sa vad ce costuri sunt”, a mentionat Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *