Consilierul local Ghiorghiţă îl ia la întrebări pe primar cu privire la firma angajată să facă auditul la societăţile CL

Florin Ghiorghita CLConsilierul local Florin Ghiorghiţă a cerut explicaţii de la Executivul Primăriei privind criteriul după care a fost selecţionată firma care a început auditul extern la societăţile Urban Serv şi Locativa. El a declarat că compania PricewaterhouseCoopers, cea care a fost angajată de municipalitate să facă auditul, a contribuit la schimbarea mai multor directori la nivel naţional, s-a ocupat de privatizarea Oltchim, cerând astfel să nu fie băgată o firmă cu „un astfel de renume într-un joc politic, de schimbare sau de neschimbare a unui director sau a conducerii unei societăţi comerciale. Pe ce criterii a fost selectată, cum a fost făcută licitaţia publică, cum s-a dat acea sumă de 23.000 euro şi de unde ştiu şi rezultatele acestui audit, pentru că am citit o declaraţie, domnule primar, prin care am văzut că se vor reduce cheltuielile cu 250.000-300.000 euro. Dacă tot ştim rezultatul, nu înţeleg ce rost mai are să facem acest audit financiar”, a spus Ghiorghiţă.

Analiza activităţii la cele două societăţi din subordinea CL va viza atât latura financiară, cât şi cea organizaţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *