Dorohoian, eroul Pandurilor

alexandru ciucurAlexandru Ciucur, eroul de 23 de ani al gorjenilor, cel care joi seară a adus calificarea echipei Pandurii Târgu Jiu în grupele Ligii Europa a învăţat să lovească mingea în Piaţa Plevna din Dorohoi, acolo unde părinţii săi au un magazin cu legume şi fructe.

Zeci de oameni au trecut ieri pe acolo pentru a-i felicita pe părinţii tânărului.

Am găsit-o ieri pe Liliana Ciucur, mama lui Alexandru, cu ochii în lacrimi aţintiţi pe ecranul unui televizor, unde apăreau imagini cu reuşita fiului. „Nu mă uit niciodată, în direct, la meciurile lui Alex. Suntem mândri de el şi ne bucurăm că a ajuns acolo unde şi-a dorit”, a spus cu lacrimi în ochi Liliana Ciucur.

Alexandru şi-a sunat părinţii imediat după meci şi i-a asigurat că este bine, sănătos şi extrem de fericit.

Ea şi-a amintit că pasiunea fiului pentru fotbal a început de pe la trei-patru ani, când Alex a lăsat deoparte maşinuţele şi pistoalele şi a început să colecţioneze mingi de fotbal. În câţiva ani a devenit expert, iar primele antrenamente le-a făcut cu copii din cartier, printre tarabele din piaţă.

Observându-i talentul, un unchi, şi el comerciant în Piaţa Plevna, a început să se intereseze de o şcoală sau un club unde să înveţe fotbal. Odată ajuns în lumea sportului, Alex a atras atenţia multor tehnicieni. Familia spune că un pas important a fost întâlnirea cu Nicolae Dobrin, care l-a remarcat şi l-a selectat într-un lot de tineret competitiv.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *