Scandal în Consiliul Local de la zona de recreere ce va fi realizată în locul fostelor sere

clScandal în Consiliul Local de la investiţia care urmează să se facă pe locul fostelor sere din parcul “Mihai Eminescu”. Consilierii locali au acuzat că se direcţionează prea mulţi bani din buget pentru realizarea acelei zone de recreere şi că multe dintre construcţiile care urmează să se facă sunt inutile.

Copiii nu au nevoie de terase, nu au nevoie de parcare. Să folosim spaţiul cu mai multă raţiune. Nu ne obligă nimeni să facem un grup sanitar în condiţiile în care la 50 m avem un grup sanitar”, a spus consilierul Florin Ghiorghiţă.

În ciuda acestui fapt, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ce vizează amenajarea zonei de recreere în Parcul “Mihai Eminescu”, respectiv teren de joacă, spaţiu pentru animalele de companie, teren sport a fost votat de consilierii locali.

Acest loc va aduce bucurie miilor de copii din Botoşani. Este un orăşel al copiilor, făcut după cele mai moderne standarde„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Investiţia se ridică la peste 1,8 milioane lei, lucrarea urmând a fi executată în 12 luni.

One thought on “Scandal în Consiliul Local de la zona de recreere ce va fi realizată în locul fostelor sere

  1. Gheorghita, ca de obicei, nu se dezminte: nu toti copiii traiesc la vila cu piscina!!! Au nevoie si de terasa si, DA, si de buda. Exista doar o singura buda care deserveste tot parcul+pietonalul + bulevardul. In plus, exista niste standarde, iar un copil nu poate parasi o incinta dedicata lui pentru a cauta un loc sa faca pipi. Dar… asa e cand nu te pricepi, dar iti dai cu parerea. Numai si numai sa mai arunci cu ceva noroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *