Accident pe o trecere de pietoni din zona Stadionului Municipal

accident pe trecerea de pietoni Calea Nationala Botosani
accident pe trecerea de pietoni Calea Nationala Botosani

O femeie de 60 de ani a fost rănită, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe o trecere de pietoni de pe Calea Naţională, din zona Stadionului Municipal. Femeia traversa strada dinspre Garda de mediu spre frizeria Figaro, iar când a ajuns în dreptul liniei de tramvai a fost acroşată de un autoturism Audi înmatriculat în Italia.

Şoferul, Mihai Marcu, de 29 de ani, din Dorohoi, susţine că mergea cu viteză redusă, însă nu a observat-o pe femeie, care a apărut pe banda sa de după două microbuze care circulau pe banda din mijloc a străzii.

Femeia, care vorbea la telefon în timp ce traversa, a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

Şoferul va rămâne fără permis, cu toate că vineri el ar fi trebuit să plece cu maşina spre Italia.

2 thoughts on “Accident pe o trecere de pietoni din zona Stadionului Municipal

  1. Iată că dobitocii care vin din Italia,şi care au obţinut permise de conducere pe şpagă ,pentru că au făcut şcoala de şoferi pe fugă,în concediul de vară,au şpăguit să dea examenul la repezeală,care conduc maşina doar în concediu şi care învaţă şă şofeze în România efectiv, că în afară fac conducere la rece ,fac victime nevinovate în ţară!Să li se interzică dreacului de handicapaţi să conducă în România,sau cei de la rutieră să-i supravegheze la maxim şi să-I penalizeze,nu să primească mită de la dobitoci!

  2. CUM ADICA A IESIT DE DUPA MICROBUZELE CARE CIRCULAU, PAI DACA TRECEA PRINTRE MASINI DE CE NU AU ACROSAT-O MICROBUZELE PRIMELE? ARE DREPTATE BARBU CU PRIVIRE LA ITALIENI, VEZI SI CUCOANA CU TUAREGUL DE IERI CARE A OMORAT COPILUL. INTR-O LUNA CIT STAU ACASA NU SE INVATA REGULILE DE CIRCULATIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *