Bani de la Primăria Botoşani pentru patru unităţi de învăţământ. Vezi care!

Colegiul National Mihai Eminescu BotosaniConsilierul local Florin Ghiorghita si-a exprimat nemultumirea, in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi, ca din cele 20 de scoli propuse spre a primi finantare pentru reabilitare, doar patru au primit efectiv fonduri. El a mentionat ca au fost directionate sume importante de bani spre licee cu internat, unde beneficiari sunt elevi din judet si nu din municipiu si a cerut totodata explicatii cu privire la stadiul pregatirii scolilor pentru inceperea anului scolar.

M-am uitat pe o executie bugetara, pe partea de investitii a Primariei Botosani, si din peste 20 de scoli pe care noi le-am propus pentru a realiza investitii s-au dat la cateva. In rest, scolile nu au primit bani pentru reabilitari, pentru investitii si nu cred ca este corect ca copiii sa sufere mai ales ca ne-am si laudat ca facem investitii, ca dam o suma importanta„, a spus Ghiorghita.

In urma rectificarii de buget, au primit bani Colegiul Economic Octav Onicescu pentru reabilitarea instalatiei electrice, Colegiul National A.T. Laurian pentru securizare acces elevi, Colegiului National Mihai Eminescu pentru reabilitarea şarpantei şi a sălii de sport. Au mai fost alocaţi bani pentru reabilitarea terasei cantinei Liceului Tehnologic Alexandru cel Bun, dar şi pentru reparaţii capitale la Gradinita nr. 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *