Contre între Florin Gheorghiţă şi Cosmin Andrei în cadrul Consiliului Local. Vezi motivul!

florin gheorghita consiliul local botosaniConsilierul opoziţiei Florin Gheorghiţă s-a contrat dur cu viceprimarul Cosmin Andrei. Fostul viceprimar PDL a criticat organizarea festivalului Summer Fest menţionând că va reclama la instituţiile abilitate, modul cum s-au fiscalizat sumele utilizate. ” Un singur agent economic vinde micii cu 2,5 lei şi berea cu 3,5 lei. Chiar dacă societatea ce se ocupă de organizare este a părinţilor unui bun prieten de-al meu voi face o sesizare privind fondurile folosite , a precizat Florin Gheorghiţă.

Consilierul s-a mai legat şi de contractul de pază ce urmează a fi semnat de primărie pentru servici de pază, contract de ajunge la 400.000 de lei pe o durată de cinci luni. ” Anul viitor se va ajunge la o sumă de 1,5 milioane de lei. Firma nu poate reţine sau bate cum are dreptul poliţia comunitară”, a încheiat alesul local.

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniÎn replică viceprimarul a menţionat că sumele utilizate din bugetul public sunt de 1000 de lei provenite din donaţia Locativa, iar rezultatul acţiunii privind reducerile aplicate pensionarilor le lasă la aprecierea acestora. ” Niciodată nu au fost oferite până acum gratuităţi la pensionari. Cât priveşte firma de pază, calulul la ora de pază arată că ajunge la un cost ce oferă agenţilor un salariu puţin peste minimul pe economie. Mă faceţi să zâmbesc când spuneţi că poliţia comunitară are dreptul să bată” a declarat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *