Ghiorghita critica decizia Executivului Primariei cu privire la reducerile la mici si bere pentru pensionari: Nu ne umiliti bunicii

Florin Ghiorghita CLConsilierul local Florin Ghiorghita a criticat, joi, in sedinta de Consiliu Local, masura Executivului Primariei de a acorda pensionarilor la Festivalul mici si bere la jumatate de pret  la Festivalul Verii. Ghiorghita a catalogat masura Executivului drept umilitoare pentru pensionari.  El a cerut reprezentantilor municipalitatii ca pensionarii sa primeasca gratuit acel pachet.

Am o rugaminte, sa nu ne mai umiliti parintii, sa nu ne mai umiliti bunicii, pensionarii, cu acei 6 lei, cu acel tichet pe care il dati pentru a consuma trei mici si o bere, in conditiile in care stim cu totii ca in piata un mic este 1 leu, cand o bere la halba este maxim 2 lei si noi ii umilim si ii trimitem la acest festival pentru a le da o reducere de 6 lei. Nu este normal ca pensionarii sa vina si sa se calce pe picioare pentru acel tichet de 6 lei”, a spus Ghiorghita.

Acesta a criticat, de asemenea, adaosul mare pus de firma care a castigat dreptul de a avea cele mai multe mese la festival, acuzand totodata ca municipalitatea a pus gratuit la dispozitia unei societati comerciale 5600 mp de teren, fara sa incaseze macar un leu.

Este prima data cand se organizeaza acest festival pe bani publici, in conditiile in care in ultimii ani ajunsesem la stadiul in care festivalul se organiza singur, pe banii celor care organizau acest festival, iar municipalitatea beneficia de toate avantajele acestui festival.  Nu stiiu pe ce criteriu a fost selectata acea firma, pun acest lucru sub semn de intrebare. Se vorbeste din ce in ce mai mult in oras de comisioane, de invarteli, de aranjamente”, a mai spus Ghiorghita.

2 thoughts on “Ghiorghita critica decizia Executivului Primariei cu privire la reducerile la mici si bere pentru pensionari: Nu ne umiliti bunicii

  1. da’ ghiorghita ( nume de prost) nu stie ca pe vremea vind era wiceu adaosurile erau la fel…??? tatasu poate n-are nevoie de reducere dar unii batrini se bucura de aceasta si nu se simt umiliti…….Daca e asa milos sa dea el bonuri gratuite la 1ooo de batrini ca din averea facuta, de un idiot care n-a excelat in nimic sa se infrupte macar puti si cei care au contribuit la edificarea acestei av eri….

  2. Spuni drept dom‘ Gheorghiţâ. Si la mine la ţară se aude de ceva învarteli şi comisioane. O vinit unu tocma di la Bucuresti ca sa investeasca la noi in comuna. O vrut sa faca o florării, ca la noi nu este nici una. Si pana nu io dat ceva la primari, nu o putut sa cumpiri nici o bucata di teren. Eu nu pot sa spun acuma ca io dat sau nu io dat sau cat io dat, dar
    acuma are omu floraria lui, îi oleacă mai mare decat un garaj, face si el niste “aranjamente“ florale si îi merge bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *