Ion Diaconu, atac la primar: Îi sugerez să controleze Modern Calor, dar să înceapă cu Departamentul comercial

Consilierul Judetean, Ion Diaconu
Ion Diaconu

Directorul tehnic al societăţii Modern Calor reacţionează la declaraţia făcută de primarul Ovidiu Portariuc privind schimbarea sa din funcţie. Ion Diaconu susţine că schimbarea sa din funcție nu poate fi făcută de către directorul general, pentru că el are un contract de mandat, încheiat în urma unui concurs legal organizat.

Trebuie sa cunoști legislația în domeniu inainte de emiterea unor dispoziții în maniera secretarilor de partid din perioada comunistă. În cazul în care Adunarea Generală a Acționarilor de la Modern Calor va adopta o masură contrara legii, mă voi adresa justiției pentru abuz în funcție. Un primar care într-un an de zile nu a fost în stare să construiască măcar un padoc pentru câini spune despre mine că pun în pericol funcționarea societății Modern Calor, însă uită că vorbește de unul dintre oamenii care a construit la Botoșani un sistem de termoficare model în România, realizare față de care Ovidiu Portariuc își arogă acum merite în mod total nejustificat. Consider că reacția de panică din partea primarului a apărut ca urmare a dezvăluirilor legate de licitația pentru valorificarea fierului vechi provenit din dezafectarea fostelor instalații de producție, licitație care se pare că nu s-a făcut fără binecuvântarea sa. Dumnealui induce în eroare opinia publică, insinuând că sunt derajat de anumite controale pe care are de gând să le facă la Modern Calor. Fals! Eu chiar asta sugerez să controleze, dar să înceapă cu Departamentul Comercial, condus de un protejat al său. Acest departament a organizat licitația în urma căreia societatea a vandul fierul vechi la o treime de pret fata de pretul obtinit anul trecut anul trecut, respectiv 0,52 lei/kg fata de 1,25 lei/kg”, menţionează Diaconu.

Acesta susţine că , din punct de vedere tehnic, societatea Modern Calor este pregătită ca, în sezonul rece care urmează, să furnizeze energie termică la stardarde foarte bune de calitate, cu condiția ca activitatea să nu-i fie obstrucționată de la nivelul Primăriei.

8 thoughts on “Ion Diaconu, atac la primar: Îi sugerez să controleze Modern Calor, dar să înceapă cu Departamentul comercial

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nenea Diaconu tin sa te anunt ca nimeni nu te vede cu ochi buni la Modern Calor, nici macar PDL-istii ce i-ai angajat, nu ca are domnul primar ceva cu dumneata. Nu stiu cum de aveti curaj sa amintiti de fierul vechi vandut in perioada dumneavoastra care a rotunjit conturile Annei Lesko, poate va amintiti si de cei 25% pe care i-ati oprit ilegal de la angajati pentru a inverzi orasul cu bennere si inimioare .

  2. auzi diacone trebuie sa te felicit pentru un singur lucru, nu reuseste primarul sa repare lucrurile pe care voi ati fost in stare sa le distrugeti. rusine!!!

  3. Acest tip de amenintare seamana a dictatura, a santaj ordinar! Credem ca seful Consiliului de Administratie si colegii lui trebuie sa i-a urgent masurile ce se impun! Deasemenea organele statului trebuie sa se autosesizeze in acest caz! Domnilor acesta este inceputul SFARSITULUI unei epoci conduse de D.I. si politrucii lui!! HAI STEAUA!

  4. poate ne explicati dumneavoastra, ca seful dvs e mai mult plecat decat la birou, cum se face ca ceea ce ati facut pana la alegeri trebuie reparat? ex.: strada surpata, etc.

  5. Dl.primar are dreptate.Diaconu a facut legea cu pumnul la Termica si acum la Modern Calor.Se bate cu piatra in piept c-a luat concursul de director.Cum? A platit din banii societatii Termica – pe atunci,o echipa asa-zis de experti din Bucuresti care sa supravegheze si sa examineze facatura de concurs. Dar de fapt a sosit de la Bucuresti doar o singura persoana-o doamna/domnisoara, pe care au cazat-o la hotel, i-au facilitat multe lucruri(din banii Termicii), a plecat la Bucuresti cu auto si sofer platit din Termica(Terciu Marcel).Concursul deci a fost supervizat de aceasta duduie.Asa ca Diaconu cum a absolvit acel concurs?cu mita din banii Termicii(asa se chema unitatea atunci).Au dat mai multi atunci examen si l-au trecut ca trenul prin gara. ASA CA ACUM DIACONU SA FACA 3 PASI IN SPATE, NU SA SE FALEASCA CA E DIRECTOR CU CONCURS!!!Stim toti angajatii cat a furat si fura Diaconu, Nichita(tatal si fiul), Popovici Costache – mare tehnician- atunci la serv.Aprovizionare si acum la serv.Personal,Agapie Denisia, Sandu Laurentiu, Sandu Gica, Sandu Florin, Cracana Serghi. E putreda toata conducerea MODERN CALOR si clica lor de rude si apropiati(copii, cumatri, amanti,amante).

  6. Ce mai biziie si acest”domn” ca musca in …borcan,ofi intarcat balaia, greu se desprinde de tetina,ajutati-l,este greu stim.dar nu imposibil,mai zvicneste ,dar e prea singur sineajutorat,nimeni din Pdl nu-l agreiaza,dar nici el pe ceilalti!

  7. As dori un articol despre amantele sefilor.am auzit ca directorul e singur si e frumusel foc.poate ii cad cu tronc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *