Primarii au facut scandal in Colegiul Prefectural. Ei sunt nemulţumiţi de serviciile E.ON

Voicu Murariu primar Vladeni

În cadrul şedinţei de Consiliu Prefectural, primarii din judeţ şi-au exprimat nemulţumirile faţă de furnizorul de electricitate, EON. Reprezentanţii locali ai companiei au menţionat că au contractat o firmă din judeţul Mureş pentru a toaleta copacii din zona liniilor de joasă tensiune. Firma primeşte 65.000 de lei pentru aceste servicii, iar unii primari au menţionat că ei fac acelaşi lucru dar gratis.

„Nu ştiam că treaba pe care o facem noi este plătită aşa scump” a declarat Gheorghe Huţanu, primarul comunei Româneşti.

La rândul său, primarul comunei Vlădeni, Voicu Murariu, i-a criticat dur pe angajaţii companiei din Botoşani. ” În locul dumneavoastră mi-ar fi ruşine să vin aici. Încasaţi o leafă mare şi nu faceţi nimic”, a reacţionat edilul.

Liviu Hemcinschi Eon

Nemulţumiri şi-au mai exprimat şi primarii din Dorohoi, Dersca şi Dimăcheni. „Cred că plătiţi angajaţii cu ora că vin numai şi înlocuiesc o siguranţă şi pleacă ştiind că imediat se va strica”, a adugat Ştefan Cojocariu, primarul comunei Dimăcheni.

Liviu Hemcinschi, reprezentantul companiei EON a afirmat că problema toaletării copacilor este una serioasă, iar rezolvarea ei a dus la o reducere semnificativă a avariilor. ” Vă dau exemplul comunei Gorbăneşti unde am făcut toaletarea, iar avariile s-au redus simţitor”, a menţionat Liviu Hemcinschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *