Un nou magazin la Uvertura Mall

magazin pantofi mallÎncepând de miercuri, 28 august, la etajul 3 al Uvertura Mall va fi deschis un nou magazin de pantofi şi accesorii. Magazinul Medea se adresează exclusiv femeilor şi se remarcă prin articole de calitate produse în Rusia.

În prim plan este pusă femeia moderna care pune accent pe stil şi bun gust. Punctul de plecare al brandului este faptul că încălțămintea de calitate aduce un mare plus atât ținutei cât şi sănătății. Fie că vorbim de pantofi, sandale, cizme sau genți şi accesorii, toate sunt din piele naturală, lucrate de designeri şi specialiști cu multă experiență . Gama de articole nu este limitată în ceea ce privește stilul abordat: de la clasic la modern şi nonconformist.

Deschiderea magazinului Medea din Uvertura Mall vine la pachet cu surprize pentru primele cliente: 30 % reducere la colecția de vară şi pentru prima săptămână 10% reducere la colecția de toamnă.

Prin deschiderea magazinului Medea, Uvertura Mall își completează portofoliul de magazine cochete şi continuă direcția declarată de a deveni destinația de shopping dorită de botoșăneni. Deschiderile vor continua în perioada imediat următoare. Librăria Alexandria face deja ultimele pregătiri pentru deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *