Unul dintre cele mai mari restaurante din Botoşani, sancţionat pentru că nu a declarat nunțile

hotel europa botosaniSocietatea Savis Com are de dat statului o sumă uriașă după ce în resturantul pe care îl administrează, Mioriţa, s-au organizat nunţi fără a fi înregistrate veniturile la stat. În urma unui control al Fiscului, societăţii i s-a imputat suma de 750.000 de lei constând în estimări privind petrecerile organizate în weekend-urile din ultimii doi ani şi veniturile aferente nedeclarate.

Finanţiştii susţin că firma nu declarase nici o nuntă, însă a fost găsită, în timpul controlului, o evidenţă paralelă cu nunţile ce au avut loc în local.

Patronul societăţii, Constantin Saucă susţine că a contestat decizia fiscului şi aşteaptă o hotărâre a instanţei.

” Noi spunem că ei (n.r. finanţiştii) nu au dreptate, dar aşteptăm să vedem ce spun judecătorii” , a declarat Constantin Saucă.

Societatea Savis Com a intrat în insolvenţă de la începutul anului fiind deschisă şi o procedură de reorganizare. Patronul susţine că lipsa veniturilor clienţilor a cauzat declinul societăţii.

Datoriile societăţii ajung la 7,4 milioane de lei, cei mai mari creditori fiind Cec Bank cu 3,7 milioane de lei, administratorul Constantin Saucă, 2,8 milioane de lei şi fiscul cu 777.838 de lei.

O parte din datoria solicitată de administrator firmei sale, 1,3 milioane de lei este condiţionată de un proces pe care firma îl are cu Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

3 thoughts on “Unul dintre cele mai mari restaurante din Botoşani, sancţionat pentru că nu a declarat nunțile

  1. și așa ai luat Miorița aproape ”moca”, cu ajutorul răposatului secrieru(pe care nu l-a mai răbdat Dumnezeu pt cîte nedreptăți a făcut), tot așa o să-l și dai….

  2. De ce naiba nu aveai atata tupeu sa vorbesti cand traia Dinu Secrieru?esti fericit ca a murit si nu-ti mai poate raspunde,nu?te facea praf(doar din vorbe)!n-ai primit nimic moca si de asta esti asa frustrat?tare iti mai place sa comentezi „geo”!sau esti frustrat ca esti un anonim pentru toata lumea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *