Vezi ce firmă va păzi zonele cu grad ridicat de infracţionalitate din municipiul Botoşani

Viceprimarul Cosmin Andrei
Viceprimarul Cosmin Andrei

Centrul Vechi, parcurile, şcolile cu grad mare de infracţionalitate, dar şi ghetourile din parcul Tineretului vor fi păzite de agenţi de pază de la o firmă de specialitate. În urma negocierilor care au avut loc, marţi, la Primărie, firma Forţa Rapidă, administrată de Florin Cazacu, a câştigat contractul de servicii de pază atribuit de Primăria Botoşani.

Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că două firme de pază s-au înscris la licitaţie, respectiv Forţa Rapidă din Botoşani şi Acvila Security din Bucureşti, însă a fost aleasă cea care a venit cu oferta cea mai mică.

Forţa Rapidă a venit cu o ofertă de 6,5 lei pe oră, pe post, în timp ce firma din Bucureşti a venit cu o ofertă de 11,99 lei pe oră, pe post„, a spus Cosmin Andrei.

Contractul va avea o valoare de peste 500.000 de lei până la sfârşitul anului şi va deveni funcţional din septembrie.

One thought on “Vezi ce firmă va păzi zonele cu grad ridicat de infracţionalitate din municipiul Botoşani

  1. ba fratilor statul pentru ce plateste politia si jandarmeria?pt ce platim din bugetul local pensionarii aia de gardieni publici grasi si rotofei ca sa nu mai zic de femeile care nu au ce cauta ca agent de paza si ordine publica ca daca ii da unu o palma o culegi de pe jos.pe langa toti acesti bani mai furam din buigetul local si pentru firme private de paza?ba viceprimare te ia mama dracu daca iti bati joc de botosaneni.ai sa te uiti numai peste umar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *