Reprezentanţii municipalităţii cer urgentarea lucrărilor la padocuri

primar la padocuri noi 002Executivul Primăriei Botoşani va cere firmei care ridică padocul pentru câini urgentarea lucrărilor. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că lucrarea este realizată în proporţie de 50%, fiind îngreunată de realizarea racordului la utilităţi.

Avem nevoie ca această lucrare să se desfăşoare într-un ritm mai alert decât cel trecut în contract. Mai sunt unele chestiuni cum ar fi fosa septică, drumul de acces şi alimentarea cu apă care nu a fost încă realizate, ceea ce pune în imposibilitate funcţionării padocului. Dacă nu avem fosă septică, nu putem da în funcţiune prima boxă”, a menţionat viceprimarul Cosmin Andrei.

Iniţial, constructorul a anunţat că primele 100 de locuri în padocuri vor fi date în folosinţă până la 1 septembrie, lucru care nu se va mai întâmpla.

Lucrarea de la padocuri va trebui finalizată la 30 septembrie.

2 thoughts on “Reprezentanţii municipalităţii cer urgentarea lucrărilor la padocuri

  1. Să i-a acasă câinii vagabonzi PRIMARUL ori VICEPRIMARUL căci ei doar mănâncă la rahat, ei nu au copiii care de la 16.09.2013 merg la școală. RUȘINE ,SUNTEȚI NIȘTE JAVRE

  2. nu termina penalizari tata si micsorarea valorii contractului.sau au aparut cheltuieli suplimentare cumva si mai trebuie marita suma din contract?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *