Pentru ca nu au realizat planul de scolarizare, noua profesori de la licee tehnologice au ramas fara posturi

mihaela hunca m 003Un numar de noua cadre didactice care predau la licee vor ramane fara posturi, din cauza ca unitatile nu si-au realizat planul de scolarizare. Mihaela Hunca, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean, a declarat ca au intrat in restrangeri totale de activitate profesori  de la licee tehnologice care predau fizica, matematica si specialitati tehnologice.  Posturile au disparut la Liceul “Elie Radu”, Liceul Agricol si Liceul “Alexandru cel Bun”.

Au fost aprobate 30 de detasari in interesul invatamantului pe catedre rezervate, iar marti se va face sedinta publica si se vor rezolva completarile de norma didactica, se vor solutiona restrangerile de activitate aparute ca urmare a nerealizarii planului de scolarizare. Sunt noua restrangeri totale, 14 completari norma, detasare cerere 68, continuitate suplinire -121 cadre didactice”, a precizat Mihaela Hunca.

Sefa ISJ a declarat ca nu vor fi probleme cu catedrele la inceputul anului scolar.

One thought on “Pentru ca nu au realizat planul de scolarizare, noua profesori de la licee tehnologice au ramas fara posturi

  1. 2.
    CUM ISI PERMITE HUNCA SA RETRAGA POSTURILE LA FIZICA PE 13 AUGUST SI SA LE AFISEZE ASTAZI LA DETASARI,SE VEDE CA NU CUNOASTE METODOLOGIA,DETASARILE LA FIZICA NU TREBUIAU FACUTE TOTUSI IN BAZA UNUI CONCURS,SAU TREBUIE SA FII ROSU SA AI POST,APROPO, ATL ARE O CATEDRA DE FIZICA ASCUNSA,PENTRU CINE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *