Societatea Parc Industrial va asigura servicii de pază la instituţiile din subordinea CJ

sedinta cj 1Societatea Parc Industrial ar putea asigura servicii de pază la toate unităţile din subordinea Consiliului Judeţean. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat, luni, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, că societatea va deveni funcţională cu 1 septembrie şi că va desfăşura mai multe activităţi, printre care şi cea de pază. Declaraţia a fost făcută după ce consilierul judeţean Dorin Ciuştea a criticat bugetul mare alocat societăţii pentru salarii.

Societatea va asigura serviciu de pază la toate unităţile din subordinea Consiliului Judeţean, serviciu de curăţenie, tot ceea ce înseamnă întreţinere şi multe altele. Decât să facă firmele private, poate să facă societatea respectivă la un preţ mai mic ca să-şi acopere salariile şi să aibă un profit”, a menţionat Ţurcanu.

Astfel, dintr-un buget total de 78.000 de lei, cheltuielile cu personalul se vor ridica la 68.000 de lei. Din acest total 9000 de lei vor fi salariile celor doi directori, Costel Ţugui şi Tudorel Tupiluş iar 8100 de lei vor fi indemnizaţiile celor nouă membri ai Consiliului de Administraţie.

5 thoughts on “Societatea Parc Industrial va asigura servicii de pază la instituţiile din subordinea CJ

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    bun , bun , e explicatie , ce administratii publice fac parte din aceasta societate? parca la crearea acestei societati se vorbea de investitori, etc, ia cautati prin istoricul stirilor, rusine, platiti oamneii vostri din campanii din banii de impozite si taxe a contribuabililor. Salariile ar trebui sa fie identice cu cele ale bugetarilor dat fiind faptul ca societatea e de stat

  2. Pentru ca o societate sa fie autorizata sa execute servicii de paza una din conditii este ca obiectul principal de activitate sa fie acest lucru. Ori Parc Industrial…nu indeplineste conditia..

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DOMNILOR POSTACI SI CONSILIERI JUDETENI, VA VAITATI CA BABELE PE MARGINEA DRUMULUI FARA SA AVETI O PRIVIRE LEGALA DE ANSAMBLU ASUPRA BUGETULUI ADMINISTRAT DE TURCANU, CARE SE JOACA CU VOI CUM IL TATIE CAPUL, CA ALTFEL NU STIE DECAT SA……..
    sTITI CA EXISTA D.N.A.?
    DE CE NU VA INVREDNICITI SA SESIZATI TOTUSI ACEASTA INSTITUTIE CARE DE BINE DE RAU INCEARCA SA-SI FACA DATORIA?
    SUNTETI CUMVA CU MUSCA PE CACIULA?
    DACA DA …CIOCU MIC SI LASATI-VA CONDUSI DE TIURCANU CARE A FOST FACUT JURIST DE CAMPANU SI ARABUL CAMEL, CU DIPLOMA LUATA FACAND UZ DE FALS.SI….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *