VIDEO! Portariuc şi Iliuţă s-au înţeles. Liberalii vor numi viceprimar

Ovidiu Portariuc- Viorel IliutaPrimarul Ovidiu Portariuc şi liderul PNL din municipiu, fostul viceprimar Viorel Iliuţă, s-au întâlnit, luni după-amiază, din nou, pentru a negocia pe tema numirii unui nou viceprimar. Cei doi s-au întâlnit în biroul primarului, iar după zece minute de discuţii au anunţat că au căzut la un numitor comun în ceea ce primeşte numirea noului viceprimar.

„A fost o discuţie scurtă. Am ajuns la o înţelegere. Tot timpul am avut disponibilitate şi deschidere şi o spun de o lună de zile că aştept propunerea PNL. Astăzi s-a decis. S-a decis şi lista de atribuţii. Din partea mea, cred că a fost o mână întinsă către PNL şi către liberali, pentru că am fost alături în campanie”, a spus Portariuc.

Vezi aici declaraţia lui Portariuc, după întâlnirea cu Iliuţă!

Astfel, Cătălina Lupaşcu urmează să fie propusă a ocupa această funcţie în şedinţa Consiliului Local de joi sau, în cel mai rău caz, în şedinţa de luna viitoare.

Avemus viceprimar. Am discutat atribuţiunile de serviciu ale viceprimarului, care sunt mai mult decât cele legate de cultură. Este vorba de urbanism, cadastru, Legea 10, arhitectură, fondul locativ, resurse umane. Noi astăzi avem o întâlnire în Biroul Politic, la ora 18.00, şi o să discutăm şi subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei de joi şi, în acelaşi timp, vom da şi un răspun final, dacă va fi şedinţa viitoare sau luna viitoare”, a afirmat Iliuţă.

Vezi aici declaraţia lui Iliuţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *