Ţurcanu: Poate fi luat în calcul un referendum şi la Primăria Botoşani, în condiţiile în care nu există stabilitate

florin turcanu de ziua luiConflictul în cadrul USL Botoşani, departe de a se sfârşi. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat, luni, că legea prevede şi posibilitatea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Ovidiu Portariuc, dacă acesta nu va ajunge la o înţelegere cu consilierii locali. El spune că cetăţenii ar decide în felul acesta cine are dreptate. Declaraţia a fost făcută în contextul în care nici la această dată nu s-a ajuns la un consens privind stabilirea unor atribuţii pentru noul viceprimar liberal.

Aşa cum este scris în legislaţie şi este posibil la orice primărie şi consiliu judeţean, poate fi luat în calcul un referendum şi la Primăria Botoşani, în condiţiile în care nu există stabilitate, coerenţă şi lucru în echipă. Eu cu dezbateri şi discuţii reuşesc să iau votul în CJ de la început. Asta înseamnă că am timp şi priceperea necesară să dezbat aceste proiecte cu factorii politici. Aşa trebuie făcut şi la Primăria Botoşani. Se poate ajunge şi acolo dacă la un moment dat, daca nu funcţionează lucrurile, aşa cum se poate ajunge şi la CJ, dacă la noapte o iau pe arătură. Doar nu o să conducă unul cu jumătate de discernământ judeţul”, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Ţurcanu: Poate fi luat în calcul un referendum şi la Primăria Botoşani, în condiţiile în care nu există stabilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *