Preşedintele CJ cere sindicaliştilor din sănătate să îl susţină pe Iliuţă în măsurile pe care le ia

liderii SanitasBugetul Spitalului Judeţean nu va mai fi suplimentat în acest an. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a purtat o discuţie cu ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, dar şi cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care i-a transmic că anul acesta nu mai există soluţii pentru a suplimenta bugetul contractat deja cu instituţia de asigurări de sănătate, întrucât legislaţia nu permite. Dat fiind faptul că bugetul la Spitalul Judeţean va fi unul insuficient, date fiind aceste condiţii, Ţurcanu a cerut public sindicatelor din sănătate să îl susţină pe managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, în luarea măsurilor de reducere a cheltuielilor din spital.

Nimeni nu-şi permite să mărească un contract deja asumat. Cer public sindicatelor din sănătate şi tuturor celor care au posibilitatea să decidă lucrul acesta, să îl susţină pe domnul Iliuţă în vederea luării unor măsuri de redresare. Nu îl susţin pe Iliuţă, ci rămânerea Spitalului Judeţean în picioare. În ţară se pregătesc desfiinţarea câtorva spitale care nu au înţeles anumite lucruri şi au făcut cheltuieli foarte mari„, a menţionat Ţurcanu.

2 thoughts on “Preşedintele CJ cere sindicaliştilor din sănătate să îl susţină pe Iliuţă în măsurile pe care le ia

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa-l sustina familia lui si a ta bai presedinte de „CEJEU” cu Miluta, Dora V., si toti ceilalti pe care ti i-ai pus da! Ca de dat in judecata o sa dam institutia care e proprietara si pe cel ce dispune masuri aberante la acesta institutie creata de altu ca tine si votata de consilierii USL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *