Minodora Vasiliu: A fost o eroare de comunicare şi de informare la nivelul domnului preşedinte

minodora vasiliu
Minodora Vasiliu, director DSVSA

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu, neagă că ar apăra un anumit grup de interese, aşa cum a acuzat-o preşedintele Consiliului Judeţean, şi spune că a existat o „eroare de comunicare şi de informare la nivelul preşedintelui”. Ea spune că în urma dialogului pe care îl va avea cu Florin Ţurcanu, acesta se va edifica asupra situaţiei reale. Acuzele lui Ţurcanu la adresa şefei DSVSA au venit după ce patronul Doly Com s-ar fi plâns că nu poate să facă un export de carne în afara ţării, pe motiv DSVSA îi pune beţe în roate.

DSVSA face tot posibilul să consilieze şi să ajute agenţii economici. Nu apăr niciun grup, nici măcar nu ştiu despre ce grup este vorba. Nu vreau să comentez mai mult. A fost o lispă de comunicare între noi şi de asta s-a ajuns la nivelul acesta”, a spus Minodora Vasiliu.

 

Ţurcanu, atac la şefa DSVSA: Dacă aş fi preşedinte ANSVSA, aş da-o afară pe doamna Vasiliu

3 thoughts on “Minodora Vasiliu: A fost o eroare de comunicare şi de informare la nivelul domnului preşedinte

  1. Oare de ce 2 medici veterinari au fost sanctionati ca urmare a admiterii exportului de carne de catre DolyCom? Ce trebuie sa intelegem noi, ca domnul presedinte se implica in lucruri care nu-l privesc si ca ameninta DSV Botosani sa nu-si faca datoria sau sa inchida ochii la unele aspecte care se abat de la reglementarile in vigoare?
    Oare Crin Antonescu stie cu ce se ocupa presedintele PNL Botosani?

  2. Asa este, acuzatiile aduse la adresa acestei doamne sunt reale.
    Faceti un sondaj in randul agentilor economici si veti afla acelasi lucru, pune bete in roate doar la fabricile care au facut si fac investii iar pe restul ii protejeaza.
    Ea impreuna cu dr Harabagiu si dr Acsinte actioneaza doar in functie de interese!!!
    E jicnitor ceea ce se intampla in acest judet! Si nimeni nu ia nici o masura!
    Verificati deasemenea cate ore lucreaza aceasta mare doamna directoare intr-o zi, toata ziua sta prin saloane, la masaj, coafor, manichiura, sau poate in Bucuresti la intretinut silicoanele.

  3. Draga agent economic !
    Învață sa scrii înainte sa aduci acuzațiile false la adresa acestei doamne. Care..in orice caz e mult mai inteligenta decât mulți dintre dumneavoastră si munceste destul de mult . La orice ora dumneai este in serviciul DSV-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *