Ţurcanu, atac la şefa DSVSA: Dacă aş fi preşedinte ANSVSA, aş da-o afară pe doamna Vasiliu

Minodora VasiliuPresedintele Consiliului Judetean ataca in termeni duri pe sefa Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Animalelor. Florin Turcanu a declarat ca daca ar fi presedinte al Autoritatii Nationale de Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor ar da-o afara pe Minodora Vasiliu de la conducerea locala a DSVSA, intrucat si-a pus mai presus interesul personal si de grup decat judetul. Acesta a declarat ca Vasiliu pazeste un grup de interese, iar “pe restul ii arde unde poate”.

Turcanu a rabufnit dupa ce patronul Dolycom, Iulian Cazacut, s-a plans ca reprezentantii DSVSA ii blocheaza un export de produse in Suedia, cu toate ca are aprobarile de la nivel central.

Daca as fi presedinte ANSVSA, as da-o afara pe doamna Vasiliu. Se plangea dimineata Cazacut ca face export in Suedia si, in loc sa fie sprijinit de autoritatile sanitar-veterinare, il blocheaza. Il verifica, il blocheaza pe el, care eu cred ca la el impecabil si ii pune piedici. Nu ii da voie, s-a dus control peste el, i-a dat amenda, dar  in alta parte nu se duc, unde se taie 500 de vaci si nu se platesc taxe la buget. Este clar o razbunare. Bucurestiul ii aproba, iar aici se blocheaza ca nu se place doamna cu nevasta lui Cazacut, ca aia are haine mai scumpe, asta mai ieftine, asta nu e treaba mea. Dar nu poti sa-ti plateste politele neaproband un export care aduce bani la Botosani. Nu se poate ca un om care plateste la bugetul statului sa fie executat, in loc ajutat”, a spus Turcanu.

Presedintele CJ ii cere sefei DSVSA, Minodora Vasiliu, sa fie impartiala in activitatea pe care o desfasoara.

De la barfe am inteles ca aia e mai imbracata decat ea, are haine de firma, ea nu le are. Zic si eu ce se barfeste. Dar stiti cum e, femeile de la haine se cearta. Trebuie sa inched afacerea lui barbatu-su, ca eu trebuie sa fiu cea mai elegant”, a mai spus Turcanu.

El a recunoscut ca Minodora Vasiliu a fost mentinuta pe functie datorita Lacului cu nuferi.

2 thoughts on “Ţurcanu, atac la şefa DSVSA: Dacă aş fi preşedinte ANSVSA, aş da-o afară pe doamna Vasiliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *