Directorul medical al Spitalului Judeţean, în incompatibilitate

Gina Puflea
nedicul Gina Puflea

Directorul medical al Spitalului Judetean va trebui sa aleaga intre functia care o detine in prezent si  cea pe care a castigat-o saptamana trecuta, in urma unui concurs. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca Gina Puflea se afla la aceasta data in stare de incompatibilitate si va trebui sa demisioneze dintr-o functie, cea de director medical sau sef sectie la Maternitate.

Dansa este in stare de incompatibilitate. Trebuie sa-si anunte demisia. Ea trebuie sa decida pe ce functie ramana”, a spus Florin Turcanu.

In cazul in care Gina Puflea va renunta la functia de director medical, una din variante pentru preluarea acesteia este medicul pediatru Aurel Tinca.

3 thoughts on “Directorul medical al Spitalului Judeţean, în incompatibilitate

  1. D-na nu poate sa ramana pe nici o functie, concursul trebuie anulat, iar din functia de director medical trebuie sa-si dea demisia de onoare, deoarece a incalcat dispozitiile legii privind incompatibilitatea si conflictul de interese. De asemenea, trebuie sa fie trasi la raspundere, cei care au inlesnit petrecerea acestui eveniment, chiar daca au fost avertizati de diferite persoane care urmareau atent cheltuirea banului public.
    Nu am mai primit nicio informatie legat de acele persoane facute cu studii superioare, la care facea referire d-l Sorescu, in conditiile in care nu sunt bani de tichete si salarii? Serviciul juridic este ineficient – cand il externalizati! Cred ca tot jurist este si acel sef de serviciu Aivancesei care comenta ca legile sunt politice si le aplica asa cum crede el.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Maternitatea a fost ani de zile sub teroarea clanului Szente -Oprisanu -Olaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *