Au furat peste 120 de plăci de beton armat din curtea unei societăţi

sediu IJP BotosaniTrei bărbaţi din localitatea Vânători din comuna Gorbăneşti sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras de la o firmă din localitate trei stâlpi şi 128 de plăci din beton armat. Potrivit Poliţiei, stâlpii şi plăcile de beton au fost furate în perioada septembrie 2012 –  iulie 2013, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei.

Pentru a putea proba furturile, judecătorii din Botoşani au emis mandate de percheziţie la domiciliile lui Călin B.,de 44 ani, Radu P., de 57 ani, și Adrian H. , de 43 ani, cu toții agricultori.

„În perioada septembrie 2012 – iulie 2013, fiecare învinuit separat în baza rezoluției infracționale proprii s-a deplasat la punctul de lucru al societăţii de pe raza comunei Gorbănești, de unde au sustras 62 plăci beton armat de la gardul împrejmuitor. Au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor trei învinuiți, urmare a autorizării acestei activități în data de 22 august 2013 de către Judecătoria Botoșani. La locuința lui B. Călin au fost găsite 32 plăci beton, la locuința lui P. Radu 18 astfel de plăci, iar la locuința lui H. Adrian 12 plăci din beton, care au fost restituite părții vătămate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *